terug naar dashboardterug naar vorige paginaGroep 8

Open dagen

Wij zijn een school voor leergierige, talentvolle leerlingen die willen samenwerken en durven uit te blinken. Bij ons kun je kiezen uit atheneum+ en gymnasium. Kom langs op één van onze open dagen, en volg een les in onze nieuwe vakken Logica & Argumentatieleer, Grote Denkers of Lifestyle informatics.

Open avond

Donderdag 26 januari 2017 van 19.30 - 21.30 uur

Open dag

Zaterdag 28 januari 2017 van 10.00 - 13.00 uur

Lesjesmiddag

Woensdag 15 februari 2017 van 14.00 tot 15.30 uur
Je kunt je vooraf hiervoor aanmelden op onze speciale pagina voor groep 8-leerlingen, maar je mag ook vrij inlopen en meedoen.

Klik hier voor informatie over de data waarop je je kunt aanmelden en wat wij nodig hebben voor jouw aanmelding.

Nieuwsgierig geworden naar het Hyperion Lyceum? Kom een kijkje nemen op onze school en maak kennis met onze leerlingen en hun docenten! Bekijk hier onze speciale pagina voor groep 8-leerlingen.

Klik hier voor informatie over de Amsterdamse kernprocedure: Van groep 8 naar een VO-school.

De Keuzegids Voortgezet Onderwijs Amsterdam 2017 (van de Gemeente Amsterdam en het OSVO) is een hulpmiddel voor groep 8-leerlingen bij het kiezen van hun volgende school. Bekijk snel onze pagina in de Keuzegids VO Amsterdam 2017.

Ons aanmeldingsformulier 2017-2018 kun je hieronder downloaden.
Aanmeldingsformulier Hyperion Lyceum 2017-2018

Informatie over de data waarop je je kunt aanmelden en wat wij nodig hebben voor jouw aanmelding vind je onder het kopje nieuws (nieuws over aanmelding voor het nieuwe schooljaar).

Zij-instroom

Wanneer je van plan bent om over te stappen van een andere vo-school naar het Hyperion Lyceum klik dan op deze link.