Iris in het zonnetje gezet tijdens Amsterdams Onderwijsgala 2017

Tijdens het jaarlijkse Amsterdamse onderwijsgala is Iris, onze docent Nederlands, in het zonnetje gezet voor een vol DeLaMar-theater. Dagvoorzitter Art Rooijakkers verraste een viertal docenten met stiekem op school opgenomen filmpjes, waarin leerlingen uitleggen waarom ze deze docent zo goed vinden. Zo kwamen drie oud-mentorleerlingen van Iris aan het woord, met een vertederde en verraste Iris tot gevolg.

Het Onderwijsgala werd voor de tweede keer georganiseerd. Bijna duizend Amsterdamse leraren uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs kwamen op 12 september bij elkaar om het nieuwe schooljaar goed in te luiden. Er was een lezing van Johannes Visser (De Correspondent), cabaret van de Partizanen, muzikale optredens en de avond werd afgesloten met een dansfeest. Kijk voor een fotoimpressie op de Amsterdamse Klas, de Facebookcommunity speciaal voor leraren.