Bureau Vitness!!

Bureau Vitness
Vrijdag 7 juli komt er een einde aan Bureau Vitness voor dit jaar. Over een tijdbestek van zeven weken hebben leerlingen dan kennis gemaakt met de theorie en praktijk van sporten op topniveau. Onder begeleiding van Iron Man-atleet Roy kregen leerlingen een inkijkje in het duurvermogen van het menselijk lichaam en hebben zij dit op zichzelf getest op een Wattbike.
Omdat een gezond leven niet alleen om sporten draait, kregen zij van Roy en Jorrit ook lessen in voeding en voedingsupplementen in combinatie met een bootcamp. Daarna nam hobby-fitnesser Jorrit de leiding in een module over middels een theorie- en praktijkles over pure kracht. Hierbij werd in de BasicFit op een verantwoorde manier geoefend met bankdrukken, deadlifts en barbell-squats. De spierpijn zal ongelofelijk zijn geweest, maar: no pain, no gain.
Op vrijdag 7 juli sluit Bureau Vitness af met een fietstocht onder leiding van Michiel. Iedereen is welkom! Geef dit het liefst vooraf aan bij Michiel, maar last-minute meedoen mag ook. Hopelijk tot dan!
Mvg,
Jorrit, Roy en Michiel