Bureau Vitness!!

Bureau Vitness (gewijzigd)

Beste leerlingen,

Na enige vertraging zal er in de vierde periode worden gestart met Bureau Vitness. Via een gevarieerd programma gaan we jullie leren hoe je op basis- en topniveau sport kunt beoefenen op een gezonde, verantwoorde manier.

Dit doen we in 5 weken, op vrijdag het 8e en 9e lesuur, en Bureau Vitness is toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën, sporten en interesses. De eerste les begint vrijdag 19 mei.

Dit is een Bureau V activiteit, dus het kan/zal voorkomen dat je hiervoor lessen mist. Meedoen aan deze cursus moet je dus goed afstemmen met je mentor en de vakdocent van wie je les hebt. Zij moeten toestemming geven om je de lessen te laten missen. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om een deel van de cursus bij te wonen, hiervoor hebben we de planning bijgevoegd. Het minimum aantal weken om bij te wonen om mee te doen aan de cursus is twee weken (een aangesloten theorie- en praktijkles), maar liever natuurlijk allemaal:)

Mochten jullie (of collega-leerlingen) geinteresseerd in zijn, meld je gerust aan! Stuur dan even een kort mailtje naar j.blaas@vova.nl óf je wilt meedoen aan Bureau Vitness en, mocht het van toepassing zijn, hoeveel keer.

Daarna verzoeken we jou om afspraken te maken met je mentor en vakdocent, middels een Bureau V-contract (die we later zullen opsturen). Ook kun je je alvast inschrijven voor de Bureau Vitness Classroom waarmee zal worden gecommuniceerd en cursusmateriaal beschikbaar komt. De classroomcode is 2m70wrk.

Hopelijk tot vrijdag!

Met vriendelijke groet,
Jorrit (Blaas) en Roy (Lagerburg)