Aanmelden Hyperion Lyceum schooljaar 2017 - 2018

Vind jij het Hyperion Lyceum de leukste school van Amsterdam? Zet ons dan op nummer 1 van je voorkeurslijst en meld je bij ons aan.

Op de volgende middagen ben je van harte welkom tussen 14.00 en 16.30 uur:
. maandag 27 februari t/m vrijdag 10 maart 2017

Je komt dan samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) naar onze leerlingenadministratie.

Om je aan te melden hebben wij het volgende nodig:
. Het advies van de basisschool.
. De ingevulde voorkeurslijst van VO-scholen voor het basisschooladvies VWO.
. Een kopie van je identiteitsbewijs/paspoort.
. Een e-mailadres waarop we je kunnen bereiken.

Een pasfoto hebben we in dit stadium nog niet nodig. Op de kennismakingsmiddag, woensdag 21 juni, komt onze schoolfotograaf langs.

Ben je een buitenleerling?
Dan kun je vanaf half februari 2017 een blanco voorkeurslijst VO-scholen voor het basisschooladvies VWO downloaden via deze link (klik vervolgens op de knop aanmelden). Dit formulier wordt ingevuld door je ouders/verzorgers en je basisschool zet een handtekening en een stempel. Je ouders brengen dit formulier mee naar de aanmelding. Verder verloopt het precies als bij de leerlingen uit Amsterdam.