Inzamelingsactie Egypte!

Hoi iedereen! Ik ben Sara Said uit 5A.

Mijn vader heeft SNEK voor kinderen opgericht. Dit is Stichting Nederland-Egypte Kinderen voor kinderen. Deze stichting haalt (oud)speelgoed, (oude)kleding en geld op. Het speelgoed en de kleding wordt verdeeld onder arme families in Egypte. Arme families met zieke kinderen komen om in de ziektekosten, daarom gaan wij ze helpen.

Om deze mensen een handje te helpen organiseer ik bij ons op school een inzamelingsactie. Deze vindt plaats in de week voor de Voorjaarsvakantie, van 13 tot 17 februari.

Die hele week sta ik met mijn team in de Hoofd Aula (net na de ingang) en in de Middelste Aula (bij de kleine trap). Daar kan je het speelgoed, contant geld en/of kleding* afgeven. Alle beetjes helpen!

Wil je je speelgoed en/of kleding* eerder kwijt? In de Hoofd Aula staat een doos waar je dit in kan doen!

*Kleding graag in goede staat en gewassen meenemen! Mag van alle leeftijden!

Wegens groot succes is de actie verlengd tot/met 3 maart!

Alvast bedankt!