Titanenstrijd

Wat was het een fantastische dag, de eerste dag van de Titanenstrijd!

We kijken er met heel veel plezier en trots op terug.

Mooi om te zien dat de hele school in de aula kwijlend naar de te winnen bekers stond te kijken terwijl wij de bekers in toga omhoog hielden.

Er is lekker fanatiek gesport tijdens de sportonderdelen. Hier en daar werden er al wat klassen gediskwalificeerd; jahaa, regels zijn regels! Maar er zijn ook al mooie overwinningen geboekt.

De avond in de Melkweg was een enorm succes. 400 leerlingen hebben hun klasgenoten aangemoedigd en vele anderen stonden daar op het podium hun shine te pakken.

Het was echt ‘lit’, zoals MC Nadistha zei.

Sommige films zouden gewoon ingestuurd kunnen worden voor een prijs. Echt briljant!

Vanavond wordt het weer mooi. We kijken uit naar de muziekoptredens en naar de verkleedshow. Wie oh wie gaat er vanavond aan kop en haalt de meeste punten?!

Kom hoor, vanavond! Na de optredens komt er een vette DJ die de boel lekker op zal zwepen.

Met Titanengroet,

het Titanenteam