Uitwisseling Spaanse leerlingen

Voor het tweede leerjaar heeft onze sectie Spaans een leerlinguitwisseling met Spanje georganiseerd. Afgelopen week waren negen Spaanse meisjes te gast in Amsterdam. Zij logeerden bij gezinnen van onze 4e klas leerlingen.
De Spaanse leerlingen hebben heel veel activiteiten ondernomen de afgelopen dagen: ze hebben lessen gevolgd op school, musea bezocht, door de stad gewandeld en nog veel meer. Naast het officiële programma hebben de leerlingen ‘s middags en ‘s avonds heel veel samen gedaan en zijn ze maatjes geworden met onze vierde klassers.

De betrokkenheid en gastvrijheid van ouders, leerlingen en school hebben het mogelijk gemaakt dat ook dit jaar weer een mooie en leuke ervaring is geweest voor onze en onze Spaanse leerlingen.
Het tweede deel van de uitwisseling zal plaats vinden tijdens de Europareis naar Madrid. Dan gaan onze leerlingen bij de Spaanse gezinnen logeren.

Filmpje over de uitwisseling

Bekijk hier ook een filmpje van de uitwisseling, gemaakt door de Spaanse leerlingen.